dimecres, 21 d’abril del 2010

Grecia avança cap a .... o es empentada cap a ....

Avui si que hem llegit algo del poble grec:
"al Ejecutivo de Yorgos Papandreu, que está entre la espada -los mercados- y la pared -el rechazo social a sus medidas-, no le va a quedar más remedio que solicitar más pronto que tarde la activación del mecanismo de ayuda."

Resulta, interpretem-ho fent algo d'anàlisi de les metafores a l'ús dels informadors, que los mercats són l'espasa i el rebuig social és la pared... Si, la gent, el poble, ara se li diu rebuig social (els qui sempre diuen que no?), en cap cas presetnar-los com a qui defensen el seu dret a ser respectats i no robats pels rics.

I els mercats, qui són els mercats? (o sigui els bancs i transnacionals i governs a l'ombra) són l'espasa que penja sobre els caps dels governants de fireta que els serveixen, fent servir al poble com a mà d'obra barata i consumidors de les porqueries que acaben d'esclavitzar-los.

Potser caldria que la gent agafés el paper d'espasa, que prengués la iniciativa i demanés com vol que siguen les coses, enlloc d'esperar a que vinguin a robar-los per defensar-se. QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS! Els que sempre han guanyat i segueixen guanyant quan tots perdem... Ens diran que ens proporcionen feina i benestar, què faríem sense ells? Aquesta és la pared del "mercat", los bunquers, los sistemes de defensa interestelars i tota la flota espacial de la galaxia... aquest és el seu discurs de salvadors del món, i sinó volem ser salvats, serem reprimits a la força.

Seguirem alerta per solidaritzar-nos amb el poble grec, que es posarà d'empeus per no caure encara més a les garres del llop capitalista.

1 comentari:

Corvus ha dit...

Crec que tens raó i s'àuria de començar a fer d'espasa,ja que ses coses es posen lletges si seguim així.