dilluns, 17 de novembre del 2008

crònica del 15N

Van ser 27 concentracions a municipis dels països catalans, que es van sumar a les fetes a altres països de tot el món coincidint amb la cimera dels caps d'estat dels països més rics del món.
Aquí a Tortosa l'acció va consistir en disfressar-nos de banquers i banqueres i demanar diners a la gent del carrer o que signessen més hipoteques, per seguir l'exemple dels governs i contribuir a que els bancs i caixes continuen fent el seu negoci. Per suposat que ningú va voler donar un cèntim! Després vam anar a encartellar entitats bancàries del centre.
Mentre Ells decideixen sobre les nostres vides, a porta tancada i amb tota la pompa que els faciliten els mitjans de desinformació de masses per parlar sense dir res, només que es proposen fer més de lo mateix, grups de persones a peu de carrer de moviments socials diversos proposen una altra manera de veure i afrontar la crisi, i son silenciats pels mitjans d'informació.
Hem pogut parlar en la gent i vore com no està d'acord amb que de seguida es troben feixos de diners per ajudar als rics mentre la gent segueix patint l'opressió que sempre ha patit i que anirà a més amb l'excusa de la crisi.
El 29N acció festiva manifesta a Barcelona!!!