divendres, 26 de setembre del 2008

qui ho ha fet i per què?

Sarkozi ha dit que farà lo que sigue necessari per mantindre el sistema financer... Bush intenta en poc èxit lo mateix... mentrestant los grans bancs compren als menys grans i sumen quota de poder (encara més poder i control)... alhora se prepara una ofensiva per reduir drets dels treballadors al primer mon i drets humans als altres mons.
Potser hem de remar en sentit contrari, fer le que estigue a les nostres mans perquè s'enfonsi el sistema financer, i això passa per deixar de dependren i deixar de tenir-hi relació.
No se que més podem fer, però comencem a enfadar-mos, MOLT!!! o estem perduts... que s'enfonse lo sistema o se mos minjaran... resulta que sobra gent al planeta i volen fer neteja, i segurament ho faran provocant que natros mateixos fem la faena matant-mos uns als altres (los banquers i governadors no baixaran a les trinxeres ni a les barricades als carrers)
Cada vegada sembla més que esta crisi està provocada pels controladors del sistema financer per comprar barata la competencia i reduir los drets de les personas