dijous, 2 d’agost del 2007

Los gastos públics

La despesa pública en seveis és una mica complicada. Ara resulta que som usuaris de moltes coses: serveis sanitaris, educatius, de seguretat... usuaris que no propietaris, encara que ho estiguem pagant de la nostra butxaca. Només en fem ús (a no ser que ens facin servir a nosaltres per alguna cosa)



No podem parlar-ne sense saber-ne, per això cal demanar explicacions, és a dir, transparència!!

I resulta que se sent cada cosa que no te la pots ni creure. A vore com pot ser que la policia de tots i totes, los mossos i les mosses, dona servei i protegeix als actors d'una peli que s'està fent a BCN. No vull fer publicitat que no m'ho han pagat, tot i que m'encanten les pelis d'este director...



Mentrestant, als edificis públics, de tots i totes, pagats entre tots i totes, on treballa gent pagada en los impostos de totes i tots, resulta que a més hi hem de pagar un servei PRIVAT de vigilància.



Potser que ho fem alrevés, i que l'empresa privada se pague la seguretat i que los nostres edificis los vigile la nostra policia... Perquè al final, no ho oblidem, anem al cine i paguem les entrades i en estos diners viuen molt bé actors, directors, productors, publicistes... Ja ho diuen que damunt de cornut, a pagar lo beure (i lo veure)