dimarts, 31 de juliol del 2007

Sense llum


ei, que a Barna estan sense electricitat!!!

Me pregunto que hauran fet: sense tele per omplir lo seu temps buit de continguts aliens que no fereixin el propi jo, com a molt el d'algú altre; sense vitro o microones per recalentar los plats precuinats i enriquits amb tot el que li han tret al menjar durant la seua producció; sense semàfors per regular lo desordre circulatori del campe qui pugue-això és una selva; sense internet per comunicar-se en algú de l'altra punta de món o del carrer de davant que no coneixen físicament; ... sense la seguretat psicològica de saber que tocant un botó pots il·luminar lo terra que xafes... i que per tant mai t'ha calgut fixar-t'hi...

I sembla que s'acabe lo món! Estem perduts a la pròpia ¿llar?

Hi ha persones que viuen a les fosques, i no parlo ja d'aquells llocs del món que tenen la sort de no dependre encara de l'electricitat i que per tant no han de patir per controlar-se los horaris (propis o d'altres persones). Hi ha gent que no veu la llum perquè són cecs; i hi ha gent que no veu la llum perquè no sap obrir los ulls al món.

Que no han guanyat temps? que no han guanyat una experiència nova? que no s'han trobat amb situacions divertides, estimulants, atrevides, emocionants, diferents...? Algú s'ha parat a fixar-se què han guanyat? Algú, ho he llegit en algun diari.

Anem a mendigar a les companies elèctriques... donem gràcies als senyors governants... demanem la linia de Molt Alta Tensió i si cal fem una nova nuclear a les Terres de l'Ebre... Tot això ho pagarem entre tots i mentrestant lo negoci i, sobretot, lo control de les nostres ments i les nostres vides, en mans d'estos deus que mos donen la ¿vida o un rato més de llum per a treballar i gastar?

Baixa los automàtics de casa i torna a viure la teua vida!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com li has donat la volta al tema!!!

Records!!