dimecres, 23 de maig del 2007

Avui tinc ganes de dir ben fort... ÉS QUE SOM JILIPOLLES!!!

Ja està... l'hem trobat... a algú se li ha ocurrit i mos ho ha dit!!!

Pagesos, tranquils, teniu lo futur assegurat... s'invertiran uns quants milions d'ebros de tots i totes los que paguem impostos (solidàriament) per aconseguir l'objectiu màgic, increïble i inesperat... qui ho haguès dit... este que s'ho ha inventat deu ser un supercrac... QUE LI PUGEN LO SOU!!!... de resoldre los problemes de la pagesia.

Ho voleu saber? Voleu saber quina és la solució? Que potser no escolteu la ràdio???

Va que vaig... INVESTIGARAN PERQUÈ LOS PRODUCTES DEL CAMP TINGUEN LO SABOR D'ABANS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! estic flipant... Me reafirmo que som jilipolles... No penso fer més comentaris sobre jilipollades.

La meua pregunta és: on hem anat i perquè si ara hem de tornar? Serà que pel camí del que anomenm progrès anem perdent allò bàsic, que fa persones a les persones, animals als animals i fruites a les fruites.

2 comentaris:

An ha dit...

no sé, jo ho veig així: tot està inventat de fa mil anys, però en això del màrketing tot ha de semblar super innovador, perquè si no, no ven... i quan tot està ja super inventat, manipulat i transgenitzat, llavors se suposa que hem de tornar a allò bàsic i essencial que erem... però mai pots tornar a enrera, perquè hi han camins que no poden desfer-se...

Tot plegat, realment de bojos!!!

(M'agrada tornar-te a llegir!!)

Àngels

Unknown ha dit...

No hi ha res millor que una tomata ben manipulada i transgenitzada amb un toquet de colorant, edulcorant i aromatitzant...