dimecres, 1 de desembre del 2010

SECRETS QUE DEIXEN DE SER-HO

A l'era de la informació (tanta que no podem arribar a sentir-la tota ni que visquessem eternament... tot i que no tota mereix ser escoltada), hi ha molts secrets que el poder econòmic oculta, o almenys ho intentava! I no li han valgut de res el seu poder militar, els seus serveis secrets, la seua riquesa,... Al davant s'ha plantat una organització que difon sense cap altra finalitat que defensar el dret a la informació, que se sàpiga la veritat del que passa a les altes esferes de la governança mundial.
Diran que això atempta contra la seguretat (de qui? per què?), però més segurs estem si els govens son transparents (que ara es veu que no ho són). I no es pot posar la seguretat per davant de la llibertat, o estarem en uns règims que diuen representar-nos però que en realitat ens manipulen, ens amaguen informació del que fan, ens creen il·lusions (com que el poder és del poble), i tot amb el nostre esforç i els nostres diners.
Qui s'amaga darrere d'excuses, de falsedats i damunt vol estar per damunt dels altres, no te altre nom que feixista. Doncs això és el que tenim, un govern mundial feixista, un imperialisme neoliberal que vol imposar, per la força de les armes i de les mentides, una forma de fer i pensar antidemocràtica, per al propi benefici i per l'expoli i l'exclusió de la majoria de la humanitat, amb l'aniquilació mentrestant de qui s'interposi.

Gràcies wikileaks!! Molta sort en la vostra tasca!

Vegeu les darreres publicacions a: http://www.elpais.com/documentossecretos/#frase_eskup