dimecres, 17 de març del 2010

CATASTROFES NATURALS O LA CONTINUACIÓ DE LA VENDA AL MILLOR POSTOR DE LA POLITICA

Ahir, dia 16 de març, es van trobar dos dels titelles més visibles del circ mediatico-administratiu d'estos trossos de terra que habitem i que políticament s'han definit com estat i com a nació sense estat (o castrada), respectivament.
Ho han fet per definir l'estratègia més adequada per sortir indemnes del darrer contratemps per la seua imatge de salvadors de la patria i seguir al mateix temps dessagnant a la ciutadania en favor de les grans empreses... les que mouen els seus fils.
S'ha declarat la nevada de fa unes setmanes com a catàstrofe natural. Tan de bo les catàstrofes foren totes així... Perquè es fa una declaració així? (per part de gent tan desinteressada)

Motiu número 1 que s'ha dit: per poder donar ajudes als afectats. QUÈ BONES PERSONES!!! Això vol dir que amb diners de totes i tots repararem els desperfectes i compensarem les despeses que s'han hagut de fer per fer front a la manca d'electricitat (era això la catàstrofe: la manca d'electricitat i la caiguda de la xarxa elèctrica)

Motiu principal: calmar els ànims dels afectats, per què? Potser perquè no es queixin més dels polítics i de les empreses energètiques? Tancant boques amb diners que no són seus i potser així no caldrà demanar responsabilitats, només fer veure que hi haurà queixes oficials... QUAN POTSER CALEN DENÚNCIES

I mentrestant s'aprofita per dir que cal la MAT... sense comentaris (BANDARRES!!!!)

I no es parla prou de la dependència de l'energia elèctrica a les llars i de la dependència de les grans empreses per obtenir esta energia.