dijous, 13 de març del 2008

16000000000

Algú és capaç de llegir este número? Si es pot, algú és capaç de visualitzar-lo en monedes o bitllets? Què deu voler dir, a què fa referència?

No sé si dir-ho, me fa tanta pena, me dona tanta tristesa de la humanitat... d'una part només, això ho tinc clar, perquè sempre que em cal, puc aixecar la vista i m'arriba la llum a la cara, m'arriba de persones que tenen la visió clara de les coses i que a més la posem en pràctica.

Ho dic, i després insultaré, si no ho vols llegir pares quan vulgues... És la despesa mensual dels EEUU a l'Iraq (en la guerra no en la reconstrucció). Fills de la gran cagada de l'educació capitalista!!! d'ombra allargada i de passa diminuta...

Comencem per denunciar-ho (ara ha sortit un llibre: La guerra dels 3 bilions... 3.000.000.000.000... de dolars, que és el que s'han gastat des dels seus inicis quan el pressupost previst era només de 50 milions; 3 bilions és l'equivalent a la sisena part de les pensions als EEUU durant 50 anys, o sigui les pensions de 300 anys que són molts, tants com l'ocupació forçada per la força del nostre país).

Continuem per no contribuir-hi: objecció fiscal a la despesa militar, no gastar amb empreses col·laboradores amb la guerra o amb els seus promotors... S'accepten més propostes.

I finalment, construim al nostre dia a dia, al nostre voltant, un món de pau total, i escampem-lo. Aquí no hi ha propostes, queda a la lliure decisió de cada comunitat.